دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت,دانلود گزارش کارآموزی,, دانلود پروژه دانشجویی, دانلود تحقیق رایگان

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت,دانلود گزارش کارآموزی,, دانلود پروژه دانشجویی, دانلود تحقیق رایگان

دانلود تحقیق تولید نان فانتزی ( ورد)

تحقیق-تولید-نان-فانتزی-(-ورد)
تحقیق تولید نان فانتزی ( ورد)
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 15
حجم فایل: 22 کیلوبایت
قیمت: 8500 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 15 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏وزارت تعاون

‏معاونت طـرح و برنامه
‏طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
‏تولیــد نـان فانتـــــزی
‏با ظرفیت 750 تن در سال
‏تیـرماه 1382
‏خلاصه طرح
‏موضوع طرح : تولید نان فانتزی
‏ظرفیت : 750 تن در سال
‏محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
‏سرمایه گذاری کـل: 35/1442 میلیون ریال
‏سهم آوردة متقاضی: 35/152 میلیون ریال
‏سهم تسهیلات: 1290 میلیون ریال
‏دورة بازگشـت سرمایه: 17 ماه
‏اشتغالزایی: 17 نـفر
‏ ‏مقدمــه :
‏ بی‏‌‏شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای که برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین‏‌‏النهرین می‏‌‏روییده است و دانه‏‌‏های این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است.
‏ در ایران ، نمونه های گندم در کاوش‏‌‏های باستان‏‌‏شناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیک به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستان
‏‌‏شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق کشت می‏‌‏شده است.
‏ برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است که برای پختن یک نوع نان ابتدایی به نام کوماج مورد استفاده قرار می‏‌‏گرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. کم کم تنورهایی که هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاک رس است. بعدها تنور نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری در کشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می‏‌‏شود. عیب این تنورها در این است که قطعاتی که اول وارد می‏‌‏شوند آخر خارج می‏‌‏شوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یکنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ،روشهای نوین عمل‏‌‏آوری خمیر و پخت نان ابداع گردیده که از آن جمله نان های حجیم و فانتزی می‏‌‏باشند که علاوه بر پایین بودن ضایعات نان ، از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می‏‌‏گردد.
‏ با توجه به اینکه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان ، نان می‏‌‏باشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، می‏‌‏توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‏‌‏توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
‏ توجیه اقتصادی طرح :
‏ الف ‏–‏ سرمایه گذاری ثابت :
‏ الف ‏–‏ 1 ) زمیـن :

‏متـراژ ( متر مربع )
‏هزینه واحد ( هزارریال )
‏هزینه کل ( میلیون ریال )
‏2000
‏50
‏100
‏ الف ‏–‏ 2 ) محوطه سازی :
‏ردیف
‏شــرح
‏مقدار
‏هزینه واحد ‏( هزارریال)
‏هزینه کل‏ (میلیون ریال )
‏1
‏2
‏3
‏4
‏خاکبرداری
‏دیوارکشی
‏خیابان کشی
‏پارکینگ و فضای سبز
‏2000مترمربع
‏ 220مترمربع
‏100مترمربع
‏200مترمربع
‏20
‏70
‏25
‏30
‏40
‏4/15
‏5/2
‏6
‏ جـــمـــع
‏9/63

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.