دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت,دانلود گزارش کارآموزی,, دانلود پروژه دانشجویی, دانلود تحقیق رایگان

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت,دانلود گزارش کارآموزی,, دانلود پروژه دانشجویی, دانلود تحقیق رایگان

مشخصات آشپزخانه های صنعتی

انبارداری یک خدمت اقتصادی است و عبارت از تهیه و نگهداری کالا به منظور عرضه به موقع آن یا گسترش دادن مدت عرضه آن است به نحوی که کالا برای مدت بیشتری قابل دسترس و مصرف باشد در اقتصاد هر کشوری انبارداری ها حلقه هایی از زنجیره تولید ، انتقال ، توزیع و مصرف به شمار رفته و نقش اتصال و واسطه را درانتقال کالا از مناطق تولید به بازارهای مصرف وسپس توزیع محل
دسته بندی هتل داری
بازدید ها 9
فرمت فایل pdf
حجم فایل 1198 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 96
مشخصات آشپزخانه های صنعتی

فروشنده فایل

کد کاربری 7363
کاربر

مشخصات آشپزخانه های صنعتی ،آیتم های لازم جهت طراحی آشپزخانه صنعتی ،بخش بندی تجهیزات ، برآورد تجهیزات ،بهداشت محیط در آشپزخانه های صنعتی ،انبارهای مواد غذایی و مشخصات کامل آن ، اهداف انبار داری ، راهنمای بهداشت انبار مواد غذایی



سایت دانلود مقاله



وکیل پایه یک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.