دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت,دانلود گزارش کارآموزی,, دانلود پروژه دانشجویی, دانلود تحقیق رایگان

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت,دانلود گزارش کارآموزی,, دانلود پروژه دانشجویی, دانلود تحقیق رایگان

پیشینه و مبانی نظری تحقیق سیستم های یادگیری الکترونیکی

دانلود پیشینه و مبانی نظری تحقیق سیستم های یادگیری الکترونیکی

دانلود پیشینه و مبانی نظری تحقیق سیستم های یادگیری الکترونیکی

پیشینه و مبانی نظری تحقیق سیستم های یادگیری الکترونیکی
پیشینه و مبانی نظری تحقیق سیستم های یادگیری الکترونیکی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .docx
تعداد صفحات: 29
حجم فایل: 421
قیمت: 68012 تومان

بخشی از متن:
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..docx) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 29 صفحه

 قسمتی از متن word (..docx) : 
 

‏2-1-‏مقدمه‏ ‏9
‏2-2-‏آموزش‏ ‏از‏ ‏راه‏ ‏دور‏ ‏9
‏2-3-‏سیر‏ ‏تکامل‏ ‏آموزش‏ ‏از‏ ‏راه‏ ‏دور‏ ‏9
‏2-4-‏مفهوم‏ ‏یادگیری‏ ‏الکترونیکی‏ ‏11
‏2-5 ‏تعاریف‏ ‏یادگیری‏ ‏الکترونیکی‏ ‏11
‏2-6-‏مزا‏ی‏ا‏ی ‏ی‏ادگیر‏ی ‏الکترونیک‏ی‏ ‏13
‏2-7-‏چالش ‏ها‏ی ‏ی‏ادگیر‏ی ‏الکترونیک‏ی‏ ‏در‏ ‏ا‏ی‏ران‏ ‏16
‏2-8- ‏مدلهای ‏آموزش ‏الکترونیکی‏ ‏18
‏2-8-1-‏آموزش‏ ‏همزمان‏ ‏ی‏ا‏ ‏کلاسها‏ی‏ ‏آنلا‏ی‏ن‏ ‏18
‏2-8-2-‏آموزش‏ ‏غ‏ی‏ر‏ ‏همزمان‏ ‏ی‏ا‏ ‏کلاسها‏ی‏ ‏آفلا‏ی‏ن‏ ‏18
‏2-8-3-‏آموزش‏ ‏بر‏ ‏پا‏ی‏ه‏ ‏کامپ‏ی‏وتر‏(CBT‏)‏ ‏18
‏2-8-4‏آموزش‏ ‏بر‏ ‏پا‏ی‏ه‏ ‏ا‏ی‏نترنت‏ (IBT‏)‏ ‏19
‏2-8-5‏آموزش‏ ‏بر‏ ‏پا‏ی‏ه‏ ‏وب‏ ( WBT‏)‏ ‏19
‏2-9-‏س‏ی‏ستم‏ ‏ها‏ی‏ ‏ی‏ادگ‏ی‏ر‏ی‏ ‏الکترون‏ی‏ک‏ی‏ ‏19
‏2-9-1 ‏س‏ی‏تم‏ ‏مد‏ی‏ر‏ی‏ت‏ ‏ی‏ادگ‏ی‏ر‏ی‏ ‏19
‏2-9-2 ‏س‏ی‏تم‏ ‏مد‏ی‏ر‏ی‏ت‏ ‏محتوا‏ی‏ ‏آموزش‏ی‏ (LCMS‏) ‏ ‏20
‏2-10-‏مرور‏ی‏ ‏بر‏ ‏تحق‏ی‏قات‏ ‏پ‏ی‏ش‏ی‏ن‏:‏ ‏20
‏2-10-1‏فاکتورها‏ی‏ ‏ح‏ی‏ات‏ی‏ ‏موفق‏ی‏ت‏ ‏ی‏ادگ‏ی‏ر‏ی‏ ‏الکترون‏ی‏ک‏ی‏ ‏20
‏2-10-2-‏مدل‏ ‏ها‏ی‏ ‏موفق‏ی‏ت‏ ‏س‏ی‏ستم‏ ‏ها‏ی‏ ‏اطلاعات‏ی‏ ‏23
‏2-10-3 ‏مدل‏ ‏ها‏ی‏ ‏موفق‏ی‏ت‏ ‏س‏ی‏ستم‏ ‏ها‏ی‏ ‏ی‏ادگ‏ی‏ر‏ی‏ ‏الکترون‏ی‏ک‏ی‏ ‏25
‏2-11-‏جمع‏ ‏بند‏ی‏ ‏مولفه‏ ‏ها‏ی‏ ‏سنجش‏ ‏موفق‏ی‏ت‏ ‏ی‏ادگ‏ی‏ر‏ی‏ ‏الکترون‏ی‏ک‏ی‏ ‏31
‏2-1-مقدمه‏:
‏در این فصل به مرور پیشینه تحقیقات مرتبط با این موضوع پرداخته خواهد شد . بدین منظور ابتدا مفاهیم و تعاریف آموزش از راه دور، سیر تکامل، مزایا و معایب، سیستم های یادگیری الکترونیکی و در پایان نقاط ضعف و قوت مدل های سنجش موفقیت سیستم های اطلاعاتی و یادگیری الکترونیکی پیشین مورد برسی قرار خواهد گرفت .
‏2-2-آموزش از راه دور‏:
‏در عصر حاضر در اثر تغییر و پیشرفت اجتماعی، آموزش به عنوان حقوق اولیه انسانها شناخته شده است. بسیاری از دانشمندان معتقد هستند که شرایط یادگیری باید چنان سازماندهی شود که هر یادگیرنده براساس توانایی های خود به فعالیت و یادگیری بپردازد (محمد شریعتمداری).
‏افزایش تقاضا برای آموزش، تنوع انتظارات مردم از مراکز آموزشی، تأسیس مراکز آموزش جدید و رقابت بین آنها از جمله چالشهایی بوده است که نظام آموزشی جهان را بسوی آموزش از راه دور متمایل کرده است.
‏2-3-سیر تکامل آموزش از راه دور‏:
‏دسته بندی فناوری های آموزش از راه دور در قالب نسل های مختلف بر مبنای ابزارهای فناوری مورد استفاده به صورت زیر است:
‏الف) نسل اول آموزش از راه دور‏:
‏این نسل آموزش از راه دور به آموزش یا مطالعه‌ مکاتبه‌ای بر می‌گردد که ویژگیهای این نسل عبارتند از: شکل‌گیری فناوریهای نوشتاری و خودآموزها، استفاده از پست برای برقراری ارتباط دو طرفه، البته باید متذکر شد که این‏ ن‏وع ارتباط بصورت غیر همزمان بوده و دارای تاخیر زمانی زیادی نیز بوده‏ است‏. گستره یادگیرندگان دراین نسل خیلی زیاد نبوده، همچنین فاصله آنها نسبت به یکدیگر و معلم تقریباً کم است ( از لحاظ پراکندگی جغرافیایی). بصورت کلی این سیستم آموزشی سنت شکنی کرده و امکان آموزش انعطاف پذیررا برای یادگیرندگان و علاقمندان به مطالعه و یاگیری فارغ‌ از عوامل زمانی و مکانی فراهم می‌نماید.
‏ب) نسل دوم آموزش از راه دور‏:
‏در اواخر دهة 1960 شکل گرفته و رشد یافته‌است ( نیپر‏ ‏به نقل از فینگر، گلین، رونفرلگ و کالرولین‏2001) . این نسل به عنوان ‏(‏ ارتباط از راه دور‏)‏ یا ‏(‏ آموزش از راه دور چند رسانه‌ایها‏)‏ تلقی می‌گردد که از فناوریهای نسل گذشته همچون فناوریهای نوشتاری و ارتباطات پستی فراتر می‌رود ( کیرک وود ‏ 1998). اصطلاح ارتباطات از راه دور به استفاده از کانالهای ارتباطی الکترونیکی از قبیل ( فناوریهای کابلی، نوری، رادیو، و غیره ) که‏ ‏ برای ارسال یا دریافت سیگنالهای صوتی و تصویری و ارتباطات داده‌ها بر می‌گردد. ( الگرین و پارکر1994 :‏ 330، نقل از گریسون 1995:‏ 326). به بیان ساده‌تر ارتباطات از راه دور به تبادلهای ارتباطات الکترونیکی در مسافتهای دور دست بر می‌گردد ( گریسون 1995). بنابراین در نسل دوم علاوه بر آنکه از فناوریهای نسل گذشته استفاده می‌شود، فناوریهای ارتباطی همچون تلفن، تله‌کنفرانس ( دیداری، شنیداری و کامپیوتری) ‏را ‏بکار می‌گیرد.
‏ج )‏نسل سوم آموزش از راه دور‏:
‏این نسل در کل به دنبال فراهم آوردن امکان یادگیری با بکارگیری قابلیتهای کامپیوتر است. کیرک وود (1998) اظهار می‌دارد که این نسل بر تعامل و گفتگوی بین مشارکت کنندگان در فرآیندهای آموزشی تأکید بیشتری نسبت به دو نسل قبل داشته‏ ‏‌است. آغاز این نسل قبل از دهة 1980 بوده و ظهور فناوریهای ارتباطی شبکه‌ها، فناوریهای ماهواره‌ای موجب تسهیل در انتقال محتوای آنالوگ دیجیتال به ایستگاههای کامپیوتری شد.( گرنگر و پاسرینی 2000). این فنارویها امکان تعامل به موقع‌ همراه با ویدئوکنفرانس دو طرفه یا تعامل تصویری یک طرفه و ارتباط شنیداری دو طرفه را برای این شکل از آموزش فراهم می‌آورند.
‏د)‏نسل چهارم آموزش از راه دور‏:
‏گرانگر پاسرینی(2000) نسل جدیدی را در آموزش از راه دور مشخص کرد که منجر به استفاده مستقیم از اینترنت شده‌است. فناوریهای اینترنتی سیستمهای انتقال دهنده گذشته را در ارائه آموزش بسیار توانمندتر کرده‌اند و مولفه‌های یادگیری مشارکتی را به آن اضافه کرده‌اند. آنها معتقدند که این نسل تنها مشروط به استفاده از اینترنت است و از ذهنیت گرایی بیشتر در جهت رویکرد سازنده‌گرایی حرکت کرده‌است. همچنین آنها اظهار می‌دارند که از جمله آخرین مدلهای طراحی تلقی می‌گردد که قدم به قدم پیش رفته و روشهای ذهنیت‌گرایی را با طراحی انعطاف پذیر و استراتژیهای سازنده‌گرایی ترکیب می‌کند و منجر به فراهم آوردن محیط یادگیری غنی‌تر می‌شود. (‏ ‏ به نقل از فینگر، گلین، راتولگ و کارولین 2001 :‏ 3 )

 

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336 ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول
 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.