دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت,دانلود گزارش کارآموزی,, دانلود پروژه دانشجویی, دانلود تحقیق رایگان

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت,دانلود گزارش کارآموزی,, دانلود پروژه دانشجویی, دانلود تحقیق رایگان

دانلود دانلود مقاله در مورد مراحل کار در برج تقطیر سینی دار 43 ص

دانلود-مقاله-در-مورد-مراحل-کار-در-برج-تقطیر-سینی-دار-43-ص
دانلود مقاله در مورد مراحل کار در برج تقطیر سینی دار 43 ص
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: .doc
تعداد صفحات: 44
حجم فایل: 201 کیلوبایت
قیمت: 6000 تومان

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 44 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏دستور کار آزمایش‏:
‏مراحل کار در برج تقطیر سینی دار:
‏1- ابتدا مطمئن شویم که داخل جوش آور تا ‏ازمایع پر است. در غیر این صورت با باز کردن شیر میان جوش آور و منبع ذخیره آن را به سطح مورد نظر می رسانیم.
‏2- دو عدد از آلمان های حرارتی جوش آور‏ (REBOIER‏) را روشن می کنیم و به اندازه cc‏200 از شیر زیر مخزن جوش آور نمونه گرفته و درصد الکل را خوراک
‏داخل آن اندازه می گیریم.
‏3- شیر ورودی به منبع محصول پایین برج را باز می کنیم وشیر ورودی به جوش آور از پایین برج را می بندیم.
‏4- هنگامی که ‏از طول کندانسور گرم شده آب کندانسور را تا حداقل ممکن باز می کنیم به گونه ای که از آن بخار خارج نگردد.
‏5- ‏گرمکن بالای برج را روشن می کنیم و سپس شیر مخزن محصول را می بندیم تا سیستم به صورت ( Total Reflux ‏) کار کند.
‏6- هنگامی که دمای کلیه سینی ها به مدت 10-15 دقیقه ثابت شد.، دیگر سیستم یکنواخت است، دماهای طول برج و جوش آور و آب خروجی از کندانسور را اندازه می گیریم.
‏7- دبی آب خروجی از کندانسور را اندازه گرفته همچنین درصد خلوص الکل را اندازه‏‌‏گیری می کنیم.
‏«‏ محاسبات‏»‏
‏وزن مولکولی اتانول=
‏وزن مولکولی آب =
‏فاصله بین هر سینی = Cm‏20
‏تعداد سینی ها = 16 عدد
‏فشار عملیاتی = atm‏1
‏قطر هر سینی = 2
‏قطر برج = Cm‏20
‏ارتفاع برج =m ‏ 7/3
‏دمای جوش اتانول =
‏چگالی مایع اتانول =
‏کشش سطحی اتانول=
‏دمای آب خروجی از مبدل
‏دمای آب شهد =
‏حجم الکل دریافتی= u=1/37 eitn‏
‏زمان کل آزمایش = t=21/42 min
‏درصد الکل اولیه = 8%
‏درصد الکل در محلول = 69%
‏گرمای نهان تبخیر الکل
‏الکل
‏زمان آزمایش
‏ ‏:Base
‏دبی الکل
‏الف ‏–‏ محاسبه سرعت بخار در برج و حداکثر سرعت مجاز بخار
‏ ‏ ‏‌‏چگالی ؟؟؟؟
‏ سطح برج مقطع
‏ فاصله بین هر سینی
‏ ‏
‏از روی دیاگر‏ام
‏ =‏ ‏سرعت مجاز بخار
‏ سطح نرمال
‏شدت جریان گاز
‏سطح نرمال
‏ ‏ سرعت بخار در برج
‏سرعت بخار در برج 4/0 سرعت مجاز بخار می باشد.
‏ب) محاسبه دی بخار و مایع در داخل سیستم برحسب 110
‏ج) موازنه حرارت برای کل سیستم:

‏ گرمایی که الکل دریافت کرده است
‏د- تعداد سینی‏‌‏های تئوریک را محاسبه کنید.
‏بدلیل این که خوراک در دمای حباب وارد می شود ‏مایع اشباع

 

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.