لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 44 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
دستور کار آزمایش:
مراحل کار در برج تقطیر سینی دار:
1- ابتدا مطمئن شویم که داخل جوش آور تا ازمایع پر است. در غیر این صورت با باز کردن شیر میان جوش آور و منبع ذخیره آن را به سطح مورد نظر می رسانیم.
2- دو عدد از آلمان های حرارتی جوش آور (REBOIER) را روشن می کنیم و به اندازه cc200 از شیر زیر مخزن جوش آور نمونه گرفته و درصد الکل را خوراک
داخل آن اندازه می گیریم.
3- شیر ورودی به منبع محصول پایین برج را باز می کنیم وشیر ورودی به جوش آور از پایین برج را می بندیم.
4- هنگامی که از طول کندانسور گرم شده آب کندانسور را تا حداقل ممکن باز می کنیم به گونه ای که از آن بخار خارج نگردد.
5- گرمکن بالای برج را روشن می کنیم و سپس شیر مخزن محصول را می بندیم تا سیستم به صورت ( Total Reflux ) کار کند.
6- هنگامی که دمای کلیه سینی ها به مدت 10-15 دقیقه ثابت شد.، دیگر سیستم یکنواخت است، دماهای طول برج و جوش آور و آب خروجی از کندانسور را اندازه می گیریم.
7- دبی آب خروجی از کندانسور را اندازه گرفته همچنین درصد خلوص الکل را اندازهگیری می کنیم.
« محاسبات»
وزن مولکولی اتانول=
وزن مولکولی آب =
فاصله بین هر سینی = Cm20
تعداد سینی ها = 16 عدد
فشار عملیاتی = atm1
قطر هر سینی = 2
قطر برج = Cm20
ارتفاع برج =m 7/3
دمای جوش اتانول =
چگالی مایع اتانول =
کشش سطحی اتانول=
دمای آب خروجی از مبدل
دمای آب شهد =
حجم الکل دریافتی= u=1/37 eitn
زمان کل آزمایش = t=21/42 min
درصد الکل اولیه = 8%
درصد الکل در محلول = 69%
گرمای نهان تبخیر الکل
الکل
زمان آزمایش
:Base
دبی الکل
الف – محاسبه سرعت بخار در برج و حداکثر سرعت مجاز بخار
چگالی ؟؟؟؟
سطح برج مقطع
فاصله بین هر سینی
از روی دیاگرام
= سرعت مجاز بخار
سطح نرمال
شدت جریان گاز
سطح نرمال
سرعت بخار در برج
سرعت بخار در برج 4/0 سرعت مجاز بخار می باشد.
ب) محاسبه دی بخار و مایع در داخل سیستم برحسب 110
ج) موازنه حرارت برای کل سیستم:
گرمایی که الکل دریافت کرده است
د- تعداد سینیهای تئوریک را محاسبه کنید.
بدلیل این که خوراک در دمای حباب وارد می شود مایع اشباع