دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت,دانلود گزارش کارآموزی,, دانلود پروژه دانشجویی, دانلود تحقیق رایگان

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت

دانلود,رایگان,پایان نامه,پروژه,مقاله,مقالات, تحقیق آماده, پاورپوینت,دانلود گزارش کارآموزی,, دانلود پروژه دانشجویی, دانلود تحقیق رایگان

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت و عوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت و عوامل موثر بر آن

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت و عوامل موثر بر آن در 45 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات45
حجم3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت و عوامل موثر بر آن در 45 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

فهرست مطالب

مهمترین تغییرات بعد از کشتار 
گوشت هایDFD(تیره-سفت-خشک)
گوشت های PSE( نرم, رنگ پریده و مترشح)
ویژگی های گوشت تازه
جمود نعشی
مراحل جمود نعشی( ریگورمورتیسم)
کوتاه شدن در اثر سرما
چگونگی رسیدن آنزیم ها به گوشت
گوشت خام
اصول نگهداری فرآورده های ( گوشتی)
عمل آوری (curing)
دودی کردن (smoking)


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.